Webstock 2018

Webstock 2018. A început numărătoarea inversă!

Numai azi nu-i mâine, iar dacă te întrebi ce se va întâmpla mâine, ei bine, află că vineri, 5 octombrie e ziua în care pasionații de social media își dau întâlnire la Webstock, cel mai mare eveniment din România, dedicat mediului online.

Particip și eu anul acesta ca blogger acreditat, așa că sunt super emoționată și entuziasmată! Abia aștept să aud idei noi și să întâlnesc în offline oameni pe care acum îi cunosc doar în online.

Unde, când și cu cine?

Webstock va avea loc în incinta JW Marriott, București, începând cu ora 9 și se va desfășura pe perioada întregii zile. Dimineața vor avea loc o serie de conferințe, apoi spre seară se vor decerna premiile pentru cele mai creative proiecte din online înscrise în competiție. Webstock se va încheia cu o petrecere la care sunt invitați toți participanții.

Conferințele de care îți spuneam vor fi 4 la număr: Inspiration, New Trends, Creativity și Galaxy. Prima dintre ele se va desfășura de dimineață până la prânz, iar celelalte 3 vor avea loc în paralel după-amiaza. Temele sunt provocatoare, așa că încă nu m-am hotărât pe care din ele s-o aleg. Cred că o să mă bazez pe intuiția de moment.

Ca speakeri și-au anunțat prezența Ioana Macoveiciuc de la Prințesa Urbană, Teodora Istrati de la Teo’s Kitchen, Cristian China Birta de la Kooperativa 2.0, Andreea Balaban, Delia ( care, apropo, a fost colegă cu noi la Conservator) și mulți alții, pe care aștept cu nerăbdare să-i ascult.

Webstock 2018

Dacă n-ai apucat să soliciți acreditare sau invitație, poți urmări evenimentul live pe www.webstock.ro. Eu zic să nu-l pierzi pentru că la Webstock afli care sunt ultimele tendințe din online și multe alte informații prețioase care îți pot fi de folos!

Tic-tac, tic-tac! A început numărătoarea inversă!

No Comments Write a comment

No Comments

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: