Salut! Sunt Andreea și scriu pe blogul meu de călător despre locurile pe care le vizitez și despre experiențele pe care le trăiesc în timpul călătoriilor.

Scriu despre descoperiri, emoții, impresii și amintiri cu care rămân pe viață. Pentru mine orice călătorie e o experiență provocatoare din care mă întorc mai bogată sufletește și intelectual.

Îmi plac ieșirile în natură. Îmi limpezesc mintea și îmi oferă perspective noi asupra vieții. Iubesc marea la răsărit și în apus, iar muntele în orice ipostază (deși nu sunt un muntoman consacrat).

Îmi place, deasemenea, să vizitez orașe noi și să descopăr clădiri cu forme și arhitecturi inedite, care să-mi încânte privirea și să mă captiveze cu poveștile lor.

Locul în care îmi doresc cel mai mult să ajung este Australia, iar aurora boreală este pentru mine definiția sublimului. Sper să-ți povestesc la un moment dat despre cum le-am experimentat pe amândouă.

Zicala lui Ibn Battuta: „Călătoriile te lasă fără cuvinte, apoi te transformă într-un povestitor” a fost cea care m-a inspirat și m-a determinat să scriu, alături, bineînțeles, de câțiva prieteni buni, cărora le plac poveștile.

Îți mulțumesc pentru vizită și sper să găsești pe blog inspirație pentru călătoriile tale.