Câștigă un rucsac cool și o hartă răzuibilă a lumii

Pentru că îmi place tot mai mult comunitatea noastră și pentru faptul că recent am trecut de 10.000 de prieteni adunați pe facebook, astăzi te răsplătesc cu un cadou.

Bineînțeles că mi-ar plăcea să vă pot oferi tuturor cadouri, însă momentan avem un concurs în cadrul căruia trebuie să alegem un singur câștigător, așa că o vom face prin tragere la sorți.

Ce poți câștiga?

un rucsac oferit de ZiP UP, din gama The Pack Society Premium, numai bun pentru călătoriile tale viitoare (personal îndrăgesc mult produsele lor),

-o hartă răzuibilă a lumii, varianta de lux, care nu ar trebui să lipsească niciunui călător pasionat de colindat lumea.

Ce trebuie să faci?

Ca să intri în concurs trebuie să dai like paginii oficiale de facebook Blogul meu de călător și să lași un comentariu aici sau la postarea de concurs de pe pagină, în care să răspunzi la următoarea întrebare: Ce destinație din Romania vizitată în ultimul timp ți-a rămas la suflet și de ce?

De exemplu, de sufletul meu s-au lipit munții Baiului datorită peisajelor superbe, în stil elvețian.

Regulament concurs

Concursul este organizat în colaborare cu ZiP UP și se desfășoară pe blog și pe pagina de facebook.

Concursul începe în data de 10 august și se va încheia pe 15 august, la ora 23, 59. Comentariile postate după încheierea concursului nu vor mai fi luate în calcul.

Participanții la concurs trebuie să dea like paginii de facebook și să răspundă printr-un comentariu la postare, întrebării: Ce destinație din Romania vizitată în ultimul timp ți-a rămas la suflet și de ce.

După extragere, câștigătorul va fi validat prin verificarea respectării tuturor cerințelor participării la concurs. Dacă nu a întrunit toate cerințele, el va fi descalificat.

Câștigătorul va fi ales prin random.org și anunțat în 48 de ore de la încheierea concursului.

După validare, câștigătorul are la dispoziție 48 de ore pentru a trimite informațiile necesare în vederea expedierii premiului câștigat. În cazul în care nu o va face, premiul va fi transferat către persoana ieșită pe poziția doi la extragere.

Câștigătorul nu poate primi contravaloarea în bani a premiului și nici nu poate schimba caracteristicile acestuia.

Concursul se adresează numai persoanelor fizice, cu vârsta peste 18 ani, care locuiesc în România.

Rudele (până la gradul II) organizatorilor nu se pot înscrie în concurs (sorry, dragilor).

Dacă participi la concurs, înseamnă că ești de acord ca numele tău să fie vizibil în timpul extragerii și afișat public în cazul în care ai câștigat.

Așadar, te invit cu drag să participi la concurs. Succes! Îți țin pumnii!

7 Comments Write a comment

7 Comments

 • Iulia 10 august 2020

  Anul asta nu prea am fost la colindat, dar Bușteni are azi o semnificație aparte ptr noi. Am fost acolo anul trecut, însărcinată fiind, în ultimele luni. Și ne-am întors si anul acesta, după un an, împreună cu fetita 🙂

  • Claudia Nicolae 12 august 2020

   Delta Dunarii..pentru mancarea delicioasa si peisajul absolut superb

 • Monika Ciofu 11 august 2020

  Zona Iasiului imi lasă mereu impresii deosebite.

 • Daniela Oprescu 11 august 2020

  Un loc ce merita vizitat si mi-a ramas in suflet este reprezentat de Babele si Sfinxul. Sunt doua monumente naturale care au infruntat vremea si timpul, si continua sa faca asta, impresionand prin frumusetea lor. Un alt aspect care mi-a placut a fost traseul de-a lungul caruia am exeprimentat trecerea prin cele 4 anotimpuri intr-o singura zi. 🙂

 • Aanei Adrian 11 august 2020

  Zona Bran-Moieciu.. plimbarile pe acele dealuri, sunt pur simplu de vis, cadre de poze la fiecare pas. Mai ales toamna, cu toate culorile ei

 • Voinea Cristina 11 august 2020

  Busteni – Castelul Cantacuzino – este locul ce imi incarca de fiecare data bateriile si ma rasfata, Imi ofera o libertate deplina, fiind locul perfect pentru o terapie a sufletului.

 • Klara 12 august 2020

  Sincer anu asta nu ne-am aventurat nicăieri, dar in inima mea va ramane meteu orasul meu natal Sighișoara, care ofera atatea de vizitat pt turisti, cetatea medievala singura care este locuita din Europa plus multe altele. Merita vizitata!!

Leave a Reply